SEO optimizacija cena

Koliko stane SEO optimizacija? Cena SEO optimizacije varira glede na količino ključnih besed, na katere se podjetje želi uvrstiti. Za vsako ključno besedo je namreč potrebno izvajati SEO, da se stran uvrsti višje. Pri optimizaciji je pomemebno, da so ključne besede jasno določene in, da so res izbrane tiste besede, ki imajo hkrati volumen in donos. Niso vse ključne besede vredne investicije.

SEO optimizacija zahteva vztrajnost in kakovost

Optimizacija spletnih strani nima efekta, če se jo izvaja prepočasi oz. nekakovostno. Minimalna smiselna investicija pri vseh ponudnikih je 200 € / mesec, pomembno pa je, da se z optimizacijo vtraja vsaj eno leto. Rezultati ne pridejo čez noč.

  • Cena SEO optimizacije lahko zajema več področij SEO optimizacije.
  • Optimizacija hitrosti spletne strani stane od 90 € dalje, odvisno od obsega del in stopnje (do kakšne mere želimo optimizirati hitrost).
  • Cena SEO optimizacije vsebine spletne strani je prav tako odvisna od stopnje (koliko besedila in vsebine želimo dodati  oz. izboljšati) in količine (koliko podstrani ima vaša spletna stran) … Cena optimizacije vsebine spletne strani znaša od 40 € / stran.
  • Cena pisanja SEO besedil znaša od cca 140 € na mesec. Za to ceno dobite 2 dobra SEO članka. pomembno je da se to izvaja redno in dolgoročno.
  • Cena off site optimizacije je prav tako odvisna od tega, kako hitro oz. s kakšno stopnjo se izvaja. Cene tukaj zelo nihajo …

Pri SEO optimizaciji strani ni tako pomembno, koliko stane, temveč kakovost in smiselnost. Vsaka ključna beseda pač ni vredna svoje cene, določene pa so vredne svojega denarja. Uvrstitev na prave ključne besede namreč prinaša obiskovalce, ki bodo v veliki meri postali kupci.

SEO optimizacija cena
5 (100%) 1 vote